Нейните пътувания

След създаването на Сахаджа Йога през 1970 година Шри Матаджи пътува постоянно, за да представя своето духовно учение на публични програми, международни конференции и семинари, пред медиите. Тя създава неправителствени организации и провежда срещи със сахаджа йогите от цял свят.

За да сподели изживяването на Себереализацията с всеки, който го пожелае, Шри Матаджи пътува от Хималаите до вътрешността на Австралия, от Лондон през Истанбул до Лос Анжелис, посещавайки както големи градове, така и малки и отдалечени селища.

Броят посетени градове и страни от нея е удивителен. Само за 40 години тя установява Сахаджа Йога в повече от 96 страни, което е доказателство за нейната неизчерпаема енергия и пълно посвещение на работата за духовното израстване на човечеството.

Карта на пътуванията

Тази карта показва пътуванията на Шри Матаджи от 1970 до 2011. Дръпнете маркера отдолу за да изберете година от 1970 до 2011. Местете картата и я увеличете за да изберете място. Кликването върху икона ще ви разкрие повече детайли. Независимо къде живеете, има голяма вероятност Шри Матаджи да е посетила същия регион по едно или друго време.

Карта на пътуванията: 1990

1970
2011


Presented by the Shri Mataji Nirmala Devi Sahaja Yoga World Foundation